SNUSLEVERT.NO

EPOK SNUS

Epok ble lansert i 2015 som verdens aller første – hvite snus (Super White)! Epok var den første til å produsere snus med renset tobakk som ikke misfarger tennene og gir en renere og friskere opplevelse der snusen holder seg hvit i hele snusen. Renseprosessen er helt vannbasert og introduserer ikke nye kjemikalier i snuset. Epok er produsert av Fiedler og Lundgren.

Les mer om Epok lenger ned på denne siden.

1.

Velg snusen du liker

Finn den beste snusen for deg.

2.

Snusen leveres

Varene sendes fra vårt Norske lager.

3.

Snusen levert

Din snus er hos deg innen 1-3 dager.

MER OM EPOK

Hos SnusLevert.no har vi alle smakene til Epok. Epok kommer i flere klassiske smaker og noen helt unike. Den røde tråden som går gjennom Epoks snus er en frisk og sunn snusopplevelse som leverer spennende smaker direkte og intenst.

SNUS INFORMASJON

Snus er en lang Norsk tradisjon som har eksistert i Norge i lang tid. Snus er tilgjengelig i flere forskjellige former der de mest populære er porsjonssnus, løs snus og den nye Super White. Her hos SnusLevert.no kan du bestille alle forskjellige typer snus til en konkurransedyktig pris. Vårt mål er å kunne tilby våre kunder et så bredt sett med snus som mulig med Norges beste priser! Vi er også stolte av våre raske leveringstider for snus der du raskt kan få din favorittsnus sendt til deg innen 1-2 dager. Frakt hos oss er helt gratis!

I vårt brede utvalg av snus finner du de mest populære merkene fra kjente leverandører som er blant annet Epok, Skruf, Siberia, General og The Lab. Snus er et allsidig tobakksprodukt som er tilgjengelig i forskjellige formater. Luktsnus er faktisk den første iterasjonen av snus som kom til Norge, like etterpå ble Løssnuset introdusert der du selv klemmer tobakken til ønsket størrelse. Det moderne snuset kommer vanligvis i et porsjonsformat hvor tobakken allerede er klemt og pakket i poser som blir plassert under leppen. Disse kalles ganske enkelt porsjonssnus og er også tilgjengelige i forskjellige former, original eller super white. Super white betyr at tobakken er litt tørrere på overflaten og fuktes av ditt eget spytt. Dette gir en jevn og lengre fordeling av smak og nikotin. Nikotininnholdet i snus varierer også mellom forskjellige merker og varianter.

Du kan enkelt filtrere mellom hvilke styrker du ønsker gjennom vårt smarte filter. En normal mengde nikotin er vanligvis rundt 8 mg/g og den sterkeste er 43mg/g som er veldig sterk!

SNUS FAQ

Kan jeg kjøpe Epok snus på nett?

Ja, du kan kjøpe snus fra merket Epok hos SnusLevert.no som leverer hjem til deg gratis på 1-2 dager. Vi har stort utvalg av Epok som passer enhver snuser.

Hvor mye koster Epok snus?

I butikk koster Epok snus rundt 95 kr per boks og på bensinstasjoner/kiosker koster en boks ca 110 kr. Hos SnusLevert.no derimot koster en boks kun 79.9 kr som er veldig konkurransedyktig.

Hvordan oppbevarer jeg snusen best?

Snus bør oppbevares i kjøleskapet mellom 4 og 8 grader for å holde den så frisk som mulig. Snus kan også lagres ved romtemperatur, men blir deretter tørrere. Best før datoen på boksen gir deg en indikasjon på hvor lenge boksen kan oppbevares ved romtemperatur. Vil du lagre snusen din enda lenger? Da kan du fryse snusboksene, og isåfall tine boksene sakte, for ellers kan limet i porsjonsposene gå opp.

Hvor lang holdbarhet har snus?

Snus varer lenger avhengig av lagringsmetoden. Det mest populære er å ha boksene i kjøleskapet, så man bevarer snusens konsistens og fuktighet. I romtemperatur refererer vi til undersiden av boksen der utløpsdatoen er tydelig beskrevet. Generelt varer Løssnus i ca 3 måneder og porsjonssnus i ca 4 måneder. Husk at snus holder seg friskt mye lenger enn det når det oppbevares i kjøleskapet. All Super White snus holder seg i omtrent 12 måneder.

Kan jeg ta med snus på reise?

Hvis du skal reise kan du ta med så mye snus du vil til privat bruk, snus blir deretter lagret i håndbagasjen under flyreisen. Mengden snus eller tobakk som faller inn under definisjonene av privat bruk varierer fra land til land. Men om det er under 1kg trenger du ikke bevise at det er til privat bruk. Hvis du planlegger en reise innen EU, kan det være greit å lese hvor mye du kan ta med deg til hvert land. Nedenfor finner du populære destinasjoner utenfor EU og begrensningene for hvor mye du kan ta med deg: USA - 500 g Thailand - 250g Norge - 250g Australia - 1500g Det er også noen deler av verden der snus er ulovlig, som Island og Singapore.

Hvor kommer snusen fra oprinnelig?

Snus har en lang historie i Sverige, en som går helt tilbake til tidlig på 1700-tallet. Snus på den tiden var stort sett bare saltede og fuktede tobakkblader som var fylt under leppen. For å beskrive hele snusens historie begynner vi på 1400-tallet da europeere først oppdaget Nord-Amerika. Det var på den lille øya Haiti at europeerne først ble introdusert for duftende tobakk, nå kalt Snuff. Spanske og portugisiske sjømenn førte deretter tobakkplanten til Europa, hvor den mest brukes for sine medisinske egenskaper. Tobakken kom til Sverige på 1700-tallet, og det var ikke lenge etter at snusen ble populær. Da var det snus for den rike og pompøse overklassen. Snusen forsvant i forbindelse med den franske revolusjonen, og den rike overklassen byttet til sigarer. På 1800-tallet begynte snus å bli malt og plassert under leppen, nå av bønder som dyrket tobakken selv, ikke lenge etter at denne snusfabrikken ble åpnet for de første snusbedriftene. Ettan, Röda Lacket og General snus var blant de første snusmerkene som ble introdusert til markedet. Nå fortsetter snus å dominere det Norske markedet, og vi håper det vil fortsette i lang lang tid, ettersom vi ser på det som en viktig tradisjon med en rik historie.

Hva inneholder snus?

Mange lurer på hva det er i snus. Ofte basert på historier og skrekkhistorier om sigarettens mange tilsetningsstoffer. I de fleste norske snus er det en håndfull ingredienser som tobakk, vann, fuktighetsbevarere, surhetsregulerende midler og forskjellige smaksforsterkere eller aromaer hvis du bruker en smaksatt snus. Ingredienslisten er oppført som E-stoffer, men det kan være vanskelig å forstå hva det er hvis du ikke har studert kjemi eller har mye kunnskap.